Roligast att leva farligt

Om man frågar mina barn vad som var roligast i Bangkok hoppas jag att de svarar besöket på Safari World. Det är nämligen vad jag själv skulle svara. Dock tror jag att de skulle svara att det roligaste var att åka tuk-tuk (en sorts öppen taxi). De tjatade hela tiden om att de ville åka och det blev en 4-5 turer. Med tanke på att säkerheten inte är särskilt hög då man sitter helt öppet utan bilbälten i ganska höga hastigheter och i en stad tjock av avgaser tyckte vi att det räckte gott och väl.

Resorna med svensktalande Dawin på företaget Transferbkk kändes mycket säkrare och tryggare. Luftkonditionering, sköna skinnsäten, bilbarnsstolar och bilbälten. Kan inte bli mycket bättre än så! Visst, kortare sträckor funkar både lokala taxibilar och tuk-tuks, men på lite längre turer går säkerheten framför allt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *