Snygg i vattnet

Filippa har simmat sedan hon var 4 år, Gustaf likaså. Jag går på crawlkurs, Mattias gick på crawlkurs. Att kunna simma är viktigt. Att våra barn själva ska få välja vilka fritidsaktiviteter de ska ha är självklart, men jag ska inte sticka under stol med att vi pushar lite extra just för simningen. Nu behövs inte det för båda barnen är vattendjur och älskar att simma, bada och vara i simhallen.

Att ha funktionella och bra träningskläder är a och o. Både för träning på land och i vatten. Baddräkt, simglasögon och simmössa ska vara av hög kvalitet, ha bra passform och vara följsamma i träningen. Jag är supernöjd med min Speedo-baddräkt. Simglasögonen däremot krånglar och måste justeras så de inte släpper in vatten hela tiden.

 

Igår beställde jag en ny baddräkt till Filippa hos webbutiken Erikas Fitnesshop. Det blev en snygg rosa baddräkt med crossback på ryggen. Bara att hoppas att storleken och passformen blir bra. Ett tips är att gå upp en storlek när man köper baddräkter till barn. De kan vara små i storleken och en baddräkt ska ju som sagt kännas bekväm.

Erikas Fitnesshop har ett stort utbud av gym- och träningskläder av bra kvalitet till ett rimligt pris. De har även andra träningsrelaterade produkter i sortimentet och i dagarna börjar de även sälja Aloe Vera-produkter. Gillar man inte att köpa kläder på nätet har de precis öppnat sin första fysiska butik som ligger i DesignMagasinet i Åkersberga (Stockholm).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *