Säsongspremiär Gröna Lund

På lördag 25 april 12:00 slår Gröna Lund upp dörrarna för säsongen!

På lördag 25 april 12:00 slår Gröna Lund upp dörrarna för säsongen!

I helgen slår Gröna Lund äntligen upp dörrarna för säsongen. I 132 tivoliår har vi kunnat njuta av häftiga åkattraktioner, underhållning, restauranger och vackra omgivningar. I år har nöjesparken en mycket spännande attraktionsnyhet att bjuda på, ”House of Nightmares”. Det är en ny skräckattraktion där besökarna passerar genom ett gammalt övergivet hus där olika mardrömmar väntar. Man konfronteras med clowner, spindlar, ormar och zombies i många läskiga och skrämmande former och skepnader.

House of Nightmares - nyhet för 2015

House of Nightmares – nyhet för 2015

Du står framför ett ödsligt och övergivet hus. Ingen vet vad som väntar därinne, men en sak är säker – något ondskefullt lurar i mörkret. De mardrömsexperiment som en gång utfördes av den mytomspunna Dr. Morphio har fått liv och hemsöker husets varje vrå. Vågar du träda in i Dr. Morphio’s House of Nightmares och ställa dig ansikte mot ansikte med dina värsta mardrömmar?

Det läskiga huset där Dr. Morphio har fått liv och hemsöker husets varje vrå!

Det läskiga huset där Dr. Morphio har fått liv och hemsöker husets varje vrå!

Gröna Lund har byggt upp en av de värsta skräckupplevelserna i sitt slag. Genom avancerad teknik och specialeffekter utmanas besökarnas alla sinnen. Förutom den digitala tekniken är huset utrustat med utbildade aktörer som gör allt för att skrämma besökarna. Den här skräckupplevelsen bör långt ifrån alla utsätta sig för och därför har de en åldersgräns på 13 år.

Lättade och glada att vi kom ur huset levande!

Lättade och glada att vi kom ur huset levande!

Jag var på Gröna Lunds årliga pressvisning idag och blev en av de första att få kliva in i skräckhuset House of Nightmares. Jag hade sällskap av Teresa och tillsammans äntrade vi huset utrustade med specialbyggda mörkerkameror som filmade våra reaktioner inne i huset. Det man inte ser var att vi konstant höll varandra i handen!!! Tyvärr får jag inte avslöja vad som händer i huset men helt klart värt ett besök!! Jag kommer lägga ut min film på Youtube under kvällen.

Redo för Fritt fall Tilt

Redo för Fritt fall Tilt

Eclipse - slänggungan långt upp i himlen.

Eclipse – slänggungan långt upp i himlen.

Berg- och dalbanan Jetline.

Berg- och dalbanan Jetline.

Förutom House of Nightmares hade de öppnat upp Eclipse, Twister, Fritt Fall, Fritt Fall Tilt och Jetline som det bara var att åka om och om igen! Inga köer var det heller eftersom parken inte var öppen för allmänheten. Hur kul som helst – jag och Teresa kände oss som barn på nytt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Riktigt roligt var det! Kul å ses kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *