Sen 40-års present men uppskattad sådan

Häromdagen fick jag en lite försenad 40-års present med bud. Det var en påse med trevligheter från mina vänner på Risenta! Sent eller inte så uppskattade jag både gesten och innehållet enormt mycket. Jag är ett stort fan av Risentas produkter. Jag är en stor förbrukare av chiafrö, psylliumfrö, linfrö, solroskärnor, pumpakärnor, torkad frukt och nötter, olika gryner, müsli, linser etc etc. Ja, de har ett fantastiskt utbud!

Påsen innehöll ett löparlinne (jag skulle sprungit Tjejmilen i år för Risenta men var tvungen att ställa in pga 40-års festen, får istället chansen att åka Tjejvasan med Risenta i början på nästa år), müsli, solroskärnor, torkade blåbär, sesamkakor, två nötblandningar och trevliga recept. Jag tackar och bockar!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *