Stolt och glad!

Dags för start!

Dags för start!

Midnattsloppet igår gick över förväntan. Jag hade hoppats på en tid runt 50 minuter och sprang faktiskt på 48.17. Detta trots att dagen började redan halv sex på morgonen, ingen möjlighet till vila på dagen, dålig lunch och mycket fika, en kväll som inleddes med en shoppingrunda på stan, lite mat och ett härligt biobesök (vi såg Public enemies) med tillhörande godis och dricka. När det var dags att springa var jag rätt trött och mosig och hade magvärk. Men det var bara att bita i det sura äpplet, här skulle det springas.

Efter loppet var jag knappt trött. Problemet var att det var FÖR mycket folk. Jag låg länge bakom folk som sprang långsammare än jag och jag fick kryssa hit och dit för att ta mig fram. Jag kunde därmed inte ta i så mycket jag hade velat. Jag hade heller ingen uppfattning om hur långt 10 km egentligen var så jag tog det alldeles för lugnt. Backarna var inga problem. Alla varnade för att ta i för mycket i början då backen upp till Sofia kyrka är så jobbig, men jag är van vid jobbigare backar så Sofia-backen var verkligen inga problem. Nu har jag fått blodad tand och har anmält mig till tjejmilen om exakt två veckor. Jag ska inte skruva upp mina egna förväntningar men jag hoppas på en tid under 48 minuter denna gång.

Vi var många som sprang från mitt jobb och jag kom in som nummer 9 av ca 50 personer. Bästa tjej!!!!!!

Här är mina loppdetaljer:

Distans     Totaltid     Sträcktid     Min/km
2,5 km      13.07         13.07         5.14 min/km
5 km         24.38         11.31         4.36 min/km
7,5 km      36.31         11.53         4.45 min/km
Mål           48.17         11.45         4.42 min/km

Jag är verkligen stolt över mig själv!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Träningsglädje skriver:

    grattis till en fin prestation – klart du ska vara stolt!!! hoppas det går minst lika bra på tjejmilen nu. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *