Sjuk… och därmed ingen träning…

Jag minns inte ens när jag var sjuk senast, men i fredags slog förkylningen till. Typiskt att bli sjuk lagom till helgen då man måste och vill sysselsätta och umgås med sina barn och sin familj. Har inte direkt legat i sängen och kurerat mig, tvärt om! Jag har ingen feber, hade det bara i lördags. Smaken försvann i lördags och är inte tillbaka helt ännu. Är lite rosslig i halsen men har inte ont.

Jag läste i senaste Fitness att man kan träna fast man är sjuk. Så länge som man bara är snuvig, inte har ont i halsen och inte känner sig hängig kan man, enligt notisen, träna lätt, tex lätt styrketräning eller lätt konditionsträning som promenad och liknande. jag väljer dock att helt avstå från träningen idag. jag är inte sjuk ofta, men när jag väl blir det vill jag låta kroppen återhämta sig ordentligt. Jag har inte tränat i helgen, vilar idag men känner jag mig bättre så kanske jag börjar lite lätt imorgon. Det gäller att lyssna på sin kropp och hur man mår.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *