Skäm bort dig själv

Vintern är här, på gott och ont! Det är mysiga festligheter varvat med långpromenader, pulkaåkning och kanske till och med skidåkning för de som har tur i den friska vinterluften. Under vintermånaderna är det extra viktigt att ta ordentlig hand om sin hud. Skäm bort dig själv med extra mycket fukt, härliga tvålar och skonsamma rengöringar.

Skäm bort dig själv på vintern!

Skäm bort dig själv på vintern!

Jag har fått hem fyra olika produkter jag skulle vilja tipsa om.

Tvålen Reindeer Bock från Lush. En vegansk tvål med doft av rosor och jasmin. Den innehåller också antiinflammatoriska lingon och lämnar dig med en behaglig doft och fräsch känsla.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub. En ansiktsskrubb som är perfekt att skrubba bort döda hudceller och dolda orenheter med. Motverkar finnar och hjälper till att jämna ut hudtonen genom att stimulera hudens naturliga förnyelseprocess. Med hjälp av skrubben får du en frisk och strålande hy.

L300 Ultra Sensitive. En ansiktskräm som verkar återfuktande och lugnar irritationsbenägen hud samtidigt som den stärker hudens egen barriär.

HTH Skin Protection. En kroppskräm anpassad för att förebygga hudproblem och ger en intensiv återfuktning.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.