Fira mamma med härlig ekolyx

Fira mamma med härlig ekolyx

Fira mamma med härlig ekolyx

Perfekta lyxiga presenter att ge mamma på söndag!

Perfekta lyxiga presenter att ge mamma på söndag!

(varuprov) På söndag är det mors dag. Kommersiellt jippo tycker många, trevlig anledning till att hylla alla mammor tycker jag. Present är inte ett måste. Det viktiga är att uppmärksamma och uppskatta, på det sätt mamma föredrar.  Jag vill gärna bli firad med trevligt fika, teckningar (inte lika vanligt från barn som är 12 och snart 15 år) och varför inte present?! Ett tips på present är att fira mamma med härlig ekolyx.

Det årliga eventet Stockholm Beauty Week gick nyligen av stapeln. Jag kunde inte gå då jag har ett ”vanligt” 9-5 jobb men stort fokus i år var på naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Själv går jag över till ekologisk och naturlig hudvård mer och mer då det är bättre både för mig och miljön. Så att ge bort ekologisk skönhet till mamma ligger helt rätt i tiden. Här kommer fyra tips.

Rouge från Nvey Eco

Rouge från Nvey Eco

Rouge från Nvey Eco. Jag har själv testat detta och är mycket nöjd!

Lip Intimate Care

Lip Intimate Care

Intimolja. Inget jag skriver om (varför det egentligen?!) men använder dagligen. Den främsta orsaken till att kvinnor har underlivsbesvär är för starka rengöringsprodukter och rubbat pH-värde. Lip Intimate Care är skapat av kvinnor för kvinnor och våra behov. Så bra!

Amaranth Night Serum

Amaranth Night Serum

Amaranth Night Serum. Anti-age serum med fruktsyra från blåbär och apelsin, Squalene från amaranthfrön och en doft av lime och ylang ylang. Innehåller 4% aha-syra och verkar exfolierande samtidigt som den motverkar pigmentfläckar och ojämnheter i huden. Har inte testat men verkar bra.

Tabitha James Kraan 4in1 conditioner

Tabitha James Kraan 4in1 conditioner

Tabitha James Kraan 4in1 conditioner. Vårdar, skyddar och återfuktar håret. Användningsområdena är många. Kan användas som balsam, leave in balsam, styling cream, blow-out cream, hårbotteninpackning. Håret blir mjukt och man får fin glans. Värt att testa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *