Snart i min ”brevlåda”

Återigen har jag förmånen att vara en av de utvalda som kommer få hem en Loppi Blogbag från loppi.se full med trevligheter!

Höstens Loppi Blogbag innehåller Croodarna på DVD, Barnängen Sensitive Deo 50 ml, Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili, Reztart, ett näringsrikt mellanmål med lågt GI samt SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. 

Croodarna har vi sett hela familjen och den var mycket bra och välgjord. Perfekt, nu kan barnen se den om och om igen om de så skulle vilja. Deo och kryddor får man aldrig för mycket av. Reztart är perfekt för mig som är noga med att äta mellanmål och på eftermiddagarna ofta äter mellanmål när jag är på språng mellan arbete och barnhämtning och då passar det utmärkt att ta en bar. Sweetdrops har vi i vanlijsmak hemma och den sätter god smak på allt från te, kaffe, smoothies, proteinshakes till bakverk och desserter. Ska bli kul att även få testa den med chokladsmak. Choklad är ju aldrig fel!

Nu väntar jag med spänning på det som komma skall!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *