Småhängig

Småhängig

Nyheten Esberitox Forte

Vi är i mitten av oktober och det känns verkligen som om vardagen rullar på i allt snabbare takt. Det är heltidsjobb, obetalda bloggen på det i form av tid att skriva inlägg och om jag har tur och tid även några events och pressträffar, familj med två mindre barn, hem och hus, egna och barnens aktiviteter typ träning, vänner och släktingar som man vill träffa, böcker man vill läsa, filmer och serier man vill se, etc. Puh… Som ett brev på posten börjar jag givetvis känna mig småhängig.

En förkylning kommer som vanligt och väldigt olägligt när vardagen rullar på i högt tempo. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk just nu så jag tar till alla medel som finns. Jag har testat några olika preparat under åren, googla förkylning på bloggen om ni vill läsa mer. Ingen aning om de fungerar eller inte, men det skadar inte att försöka hejda och lindra förkylningen i tid. Just nu dricker jag en hel del citron- och ingefärsvatten.

En tablett två gånger om dagen!

En tablett två gånger om dagen!

Jag testar också nyheten Esberitox Forte (jag har köpt dom själv och tänkte bara tipsa er om denna nyhet). Det är ett växtbaserat läkemedel som innehåller en kombination av Echinacea,Tuja och Baptisia. Forte har högre styrka per tablett än vanliga Esberitox så det räcker att ta en tablett två gånger om dagen. Den har en god citronsmak som bonus. Man tar tabletterna max 10 dagar i följd och dessa ska hindra och lindra förkylningssymtom. Än så länge har jag bara positivt att säga. Ingen förkylning har blommat ut ännu. Jag håller tummarna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *