Smartast i familjen

Smartast i familjen

Smartast i familjen

Jag har fått hem en bok som jag verkligen rekommenderar! Inte bara för barn och barnfamiljer utan även för vuxna med barnasinnet kvar. Boken heter Smartast i familjen – Klurigt, trixigt och roligt. Författare till boken är Fredrik Cattani, käns som Filiokus Fredrik, som reser Sverige runt och underhåller med sina trolleri- och buktalerishower.

 

Boken innehåller kluringar av olika svårighetsgrad

Boken innehåller kluringar av olika svårighetsgrad

Smartast i familjen är en serie böcker med kluringar av olika svårighetsgrad. Från superlätta till jättesvåra kluringar och därmed något som passar alla. Det här är bok nummer tre och är fullproppad med skoj för hela familjen. Förutom kluringar finns det ett kapitel fullt av roliga lekar från förr i tiden. Totalt hittar vi 84 roliga kluringar, tankenötter och familjelekar. Självklart finns facit när nöden så kräver! Det bästa är att man kan använda saker som alla har hemma som tändstickor, mynt, frukt, sedlar och pennor.

Sätt knoppen på prov!

Sätt knoppen på prov!

Jag älskar den här typen av aktivitetsböcker som sätter knoppen på prov. Jag har bläddrat och försökt lösa några av kluringarna och de varierar verkligen i svårighetsgrad. Den gemensamma nämnaren är att de är riktigt roliga och utmanande, precis som det ska vara. Har inte visat barnen eller maken boken ännu men ser fram emot att sitta ned tillsammans och gnugga våra små grå. Kommer bli många skärmfria, förhoppningsvis roliga, timmar tillsammans!

Roliga lekar från förr!

Roliga lekar från förr!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *