Smash från OLW

Det är inte ofta snackstillverkaren OLW, som i år fyller 50 år, kommer med produktnyheter. Det kommer visserligen lite nya smaker då och då. I övrigt kom förra året smaksatta popcorn och året före dess Big Cut. Men nu kommer produktnyheten Smash från OLW. En kombination av spröda snacks och godis. Den första produkten av sitt slag på svenska marknaden.

Smash i påse.

Smash i påse.

Smash från OLW

Smash från OLW

Smash bar

Smash bar

Dags för provsmak!

Dags för provsmak!

En till frivillig!

En till frivillig!

Rakt in i munnen utan att passera gå!

Rakt in i munnen utan att passera gå!

Får jag verkligen ta en till?!

Får jag verkligen ta en till?!

Med Smash flyttar OLWs produkter in i godishyllan för första gången. Smash är salta, spröda majskoner täckta med mjölkchoklad. En riktigt, riktigt god kombination av sött, salt och sprött. Lite snarlik smaken av en kexchoklad men med en saltare och majsigare twist. Tyvärr har OLW rätt i sin reklamkampanj Ta bara en om du kan. Stört omöjligt! För en familj på fyra behövs det större påsar 🙂 Finns både i påse och som bars. Stor tumme upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *