Ny smak på linschips

Ny smak på linschips

Ny smak på linschips

I början på året breddade Estrella sitt sortiment med nyttigare chips och tilltugg. En av nyheterna var linschips kryddade med Sourcream & Onion. Fluffiga, spröda, knapriga och välkryddade. Riktigt goda! Linschipsen blev en riktig försäljningssuccé. Nu kommer en ny smak på linschips. Linschips med smak av Dill & Gräslök. Om möjligt ännu godare om ni frågar mig! Barnen, som har Sourcream & Onion-chips som sina favoritchips, gillade nyheten. Den överträffade dock inte varken Linschips Sourcream & Onion eller motsvarande vanliga chips.

En skål full med fredagsmys!

En skål full med fredagsmys!

Linschipsen ligger verkligen rätt i tiden med mindre fett, mer protein och veganska kryddor. De innehåller 40% mindre fett och hela 13% protein. Helt klart ett gott och något sundare alternativ eller komplement till det traditionella fredagsmyset med potatischips och ostbågar.

Vad säger ni? Linschips hiss eller diss?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. åh va spännande! måste testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.