Nyttig pannkaksfrukost

Nyttig pannkaksfrukost

Nyttig pannkaksfrukost

Måndag, ny vecka! Vad less man blir på att helgerna går så snabbt. Det säger bara swoosh, måndag igen. Lika bra att göra så gott man kan och börja veckan på bästa möjliga sätt. En nyttig pannkaksfrukost fick inleda min vecka.

Kokos- och limeplättar

Kokos- och limeplättar

Att inleda dagen med pannkakor till frukost känns riktigt lyxigt. Mättande härligheter med goda tillbehör som ger en njutningsfull kickstart på morgonen. Antingen gör man tjockare amerikanska pannkakor, vanliga tunna pannkakor eller plättar, nyttiga eller onyttiga pannkakor. Valet är fritt! Varför inte testa något av mina tidigare publicerade recept som tex proteinpannkaka, bananpannkaka, mungbönspannkaka, klassiska pannkakor, gi-pannkakor/kesopannkakor. Själv började jag morgonen med kokos- och limeplättar. Receptet hittade jag på Foodjunkies blogg.

Lätt som en plätt!

Lätt som en plätt!

Kokos- och limeplättarna är inte bara nyttiga. De är även fantastiskt enkla att svänga ihop och smakar gudomligt! Toppa gärna med extra kokos, färska bär och något god krämig kvarg eller varför inte grädde! Bästa starten på dagen, bästa starten på veckan!

Kokos- och limeplättar

3 ägg
3 dl riven kokos
Riven lime
Vaniljpulver
Salt
Ev en skvätt mjölk/mylk

Gör så här: Blanda 3 ägg och ca 3 dl riven kokos. Riv i limeskal och blanda sist i lite salt och vaniljpulver. Stek med antingen smör eller koksolja. Gott med lite yoghurt/kvarg, bär och banan till.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *