Smidig lösning

Vi har haft fullt upp hela eftermiddagen. Efter dagis/skola åkte vi iväg hela familjen till frisören. Det var hög tid att klippa barnens hår. Jag hade även ett par ärenden i centrum att utföra under tiden Mattias övervakade klippningen. Det första var att få en del pengar tillbaka från restaurangbeöket på Rikos där de tagit för mycket betalt. Det andra jag behövde göra var hämta mitt diplom och klassikersmycke jag beställt som fint bevis på min Tjejklassikerbedrift samt en varsin Onepiece mysoverall till mig och Mattias som vi beställt för att ha att mysa i.

Det innebar att det inte fanns någon tid över för matlagning. Tur att det finns smidiga genvägar i köket man kan ta. Fick ett gratis paket Findus Tacogratäng som vi slängde in i ugnen när vi kom hem. Toppade med riven ost. Det var absolut inget fel på smaken på maten. Det var dock alldeles för lite köttfärs och för mycket potatis. Till maten hade vi en sidosallad, nachochips och turkiskt yoghurt. Helt okej middag men vi kommer inte att köpa detta någon mer gång. Däremot gör vi gärna Tacogratäng själva med mycket köttfärs toppat med nachochips, ost och salsa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. peter skriver:

    dom där onepiece ser mysiga ut, men betalade du 1100kr per dress? (låter sjukt dyrt tycker jag)

  2. admin skriver:

    Min kostade till och med ännu mer, drygt 1500 kr tror jag att jag betalade. Dyrt men fantastiskt härliga!!! Rekommenderas!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *