Smoothie/juice-tillverkning

Som jag skrev tidigare är jag en av fem utvalda bloggare som har som uppgift att ta fram två recept på smoothies eller juicer till de tre nya smakerna som ska börja säljas på Juicebaren God Morgon på Urban Deli. Jag känner mig verkligen stolt och hedrad och tar uppgiften på stort allvar. Därför tog jag hjälp av min vän och smoothie-expert Wiveka och tillsammans hade våra familjer en smoothietillverkningsafton hemma hos henne i onsdags.

Jag hade med tre olika sorters juicer (äpple/jordgubb/svart vinbär, äpple/kiwi/lime samt apelsin) och fyra sorters yoghurt (dröm jordgubb, dröm vanilj, fri hallon/guava samt fri mango). Sen hade jag med massor av olika färska frukter och grönsaker som till exempel hallon, röda vinbär, blåbär, jordgubbar, mango, kiwi, passionsfrukt, apelsin, sharon, mandarin, äpple, banan, citron, lime, ananas, melon, bladspenat, gurka, basilika. Vi hade även olika frysta bär och frukter. Sen hade vi olika kryddor och andra spännande ingredienser.

Det blev mycket hackande och skalande och mixande och smakande och testande under kvällen. Vi hade riktigt mysigt och trevligt allihopa! Tillslut efter mycket vånda lyckades jag och Wiveka som var enhälliga domare att ta fram två vinnande smaker. Det var hård konkurrens för vi hade lyckats bra med många smoothies/juicer. Då jag inte vill att de andra deltagarna i smakverkstaden ska ta del av mina recept just nu kan jag inte lägga ut dom på bloggen, men jag tror att den ena kommer bli en riktig hit. Jag hoppas så att den kommer att bli en av de segrande sorterna. Jag återkommer med recept på ”ratade” smoothies/juicer efter den 17 november då recepten ska vara inlämnade och klara. Mina utvalda två recept kommer jag presentera för er på min blogg efter smakverkstaden som äger rum 25 november. Ni får hålla ut så länge 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *