Snart dags att äta påskegg

Påsken närmar sig med stormsteg. Veckorna går rasande fort. Det är skärtorsdag redan på torsdag nästa vecka. Självklart vill man önska sina nära och kära en riktig Glad Påsk då.

Vill du göra någon glad och överraska lite, varför inte skicka ett påskegg?! Företaget Cloetta samarbetar med posten och har tagit fram ett platt Postägg i vilken en påse Cloetta Dragéegg (eller Cloetta Påskeskum) passar perfekt, ett påskegg helt enkelt!

Själv fick jag detta platta påskegg med posten idag och jag blev väldigt glad och överraskad. Det funkar alltså 🙂

Är det någon som undrar varför Cloetta valt att stava sina dragéägg med e (egg) så döpte de på 90-talet om sin påse från Dragéägg till Dragéegg för att den skulle passa bättre även i Norge, där den är mycket populär.

I paktet fick jag även med den senaste nyheten i Cloetta Good-serien. Good är Cloettas fairtrademärkta mjölkchokladserie. Den finns i tre smaker, mintcrisp, cashew & tranbär och den nya sorten mandelbiskvi.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. milla skriver:

    Cloettas nya med mandelbiskvie är jätte god

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *