Sockerfri Festis

Sockerfri Festis
Sockerfri Festis

(pressutskick, ej betalt inlägg) Finns det någon dryck jag förknippar med min barndom och med barn/ungdomar generellt så är det Festis. Skulle man iväg på utflykt fick man ofta med sig saft i gammal tom sirapsflaska men ibland fick man med sig en Festis i tetrapack. Då var det fest! Festis finns såklart fortfarande kvar. Den har kommit i nya förpackningstyper, i nya smaker och också en variant med kolsyra. Nu har det precis lanserats sockerfri Festis i två nya smaker.

Äntligen en sockerfri smak på Festis!
Äntligen en sockerfri smak på Festis!

De nya smakerna är Raspberry Lemon och Blueberry Pear. De är som sagt sockerfria, vilket verkligen är efterlängtat av många. Jag tycker det är onödigt att våra barn och ungdomar dricker massa onödigt socker. Nu kan de (och jag, för jag älskar fortfarande Festis) njuta av god dryck utan ”dåligt samvete”.

De nya smakerna på Festis Sockerfri är Raspberry Lemon och Blueberry Pear
De nya smakerna på Festis Sockerfri är Raspberry Lemon och Blueberry Pear

De nya dryckerna från Festis kommer att finnas i butik från och med vecka 16.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.