Nyttig och god kycklingwok

Idag gjorde jag en helt fantastisk god lunchrätt. Snabbt gick det och nyttig var den dessutom. Det blev en härligt färggrann kycklingwok med stekta nudlar.

Kycklingwok med stekta nudlarJag brynte kycklingen runt om så den blev ordentligt stekt, snabbt ner med en färdig påse Cook Vegetables Bronx Style från Findus (har aldrig köpt dessa förut men det var extrapris idag och wow, hur god som helst), i med lite kokta nudlar, ett par matskedar Bokkum-sås från Arirang och några minuter senare klar att serveras.

Fräscht och riktigt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.