Söt vit bakchoklad möter syrlig citron

Att baka är trendigt. Vi spenderar allt mer tid bland bunkar, mått och sockersöta läckerheter. Me like!!! Nu när vi med stormsteg närmar oss advent och jul kommer ugnen och spisen gå varm i många hushåll. Pepparkakor, lussebullar och alla tänkbara godsaker ska lagas till inför adventsmingel och julfirande.

I samband med detta passar Fazer Ögon på att släppa en nyhet i baksortimentet, Fazer ögon – vit bakchoklad med citronsmak. Perfekt när man vill kombinera den söta vita chokladen med syrlig citronsmak. Skönt att slippa momentet att tvätta citron, finriva skalet och pressa citronsaft. Nu är det är bara att smälta chokladen och du är färdig.

Till helgen tänkte jag testa att göra en vit chokladmousse med citron, ett recept jag hittade på Arlas hemsida och som låter mycket gott. Återkommer med recension!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *