Styrketräning check

Ett av höstens träningsmål är att byta ut minst ett av mina konditionspass mot styrkepass. Till min hjälp har jag fått ett program av en PT och detta program ska jag följa i gymmet för att inte känna mig vilsen bland alla vikter och maskiner. Idag bröt jag mitt invanda måndagsmönster att gå på SatsPowerStep (som visserligen är en kombination av kondition och styrka) och körde istället mitt styrketräningsprogram. Jag var inte så sugen innan utan ville hellre gå på passet. Det är inte det lättaste att bryta gamla vanor. Men när jag väl satte igång var det kul och kändes riktigt bra.

Efteråt belönade jag mig själv och min kropp med en skön stretch och en lång, varm vila i bastun (självklart följt av en stor och god lunch och fika på det). Underbart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.