Svarta guldet

Igår var jag och Filippa iväg på Lakritsfestivalen 2013 som i år höll till i Annexet till Ericsson Globe. Vi var på plats strax efter 10 och det var redan packat med folk. Intresset för godis och lakrits var enormt. Över 5000 personer besökte festivalen bara under lördagen. Det fanns gott om provsmak i varenda monter – mycket generöst! Givetvis ville de bjuda på sina godsaker och locka oss till köp. Jag och Filippa köpte med oss piratskallar och ett doftljus från Sparadiset och en polkagrisklubba som Filippa fick göra själv. Vi kollade på Ballongprinsessan som visade sina kunskaper i ballongfigurskapande och på trollkarlen Mr Dannyman som utförde trolleritricks med lakritsgodisar som hjälp.

Det var trångt, varmt (tur det fanns gott om vattenstationer), dålig belysning men mycket godsaker som vi njöt av till fullo! En mycket trevlig dag hade vi. Tack för i år och nu längtar vi redan efter Lakritsfestivalen 2014!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *