Sveriges lyxigaste burgare
(produktprov, ej betalt samarbete) Det är nog inte många som inte gillar en god, saftig burgare. Vi älskar hamburgare. Det är klassisk fredagsmiddag hemma hos oss och passar perfekt att äta när vi är ute till sjöss. Vi gör nästan alltid våra hamburgare från grunden, med köttfärs eller halloumi. Bröd köper vi även om jag gillar att baka. (Mina) Hemgjorda bröd blir inte lika fluffiga och saftiga. Nu har vi testat första burgaren gjord på 100 procent entrecôte, Sveriges lyxigaste burgare enligt företaget Lindströms som ligger bakom entrecôteburgaren.
Köttet kommer från rasdjur på Irland som går fritt utomhus och betar färskt, näringsrikt gräs i stort sett hela året. En Entrecôteburgare väger 150 gram och kommer utan salt och peppar. Man steker den som vilken köttbit som helst och kryddar lätt med salt och peppar.
Entrecôteburgaren blev verkligen en succé. Riktigt gott med en naturell hamburgare där köttsmaken får ha huvudrollen. Den kommer vi absolut köpa hem fler gånger. Kommer använda den både serverat som hamburgare och istället för en köttbit en fin lördagsmiddag ute till sjöss när tillagningsmöjligheterna är mer knappa.
Senaste kommentarer