Smaskiga nyheter från Cloetta

Smaskiga nyheter från Cloetta

Smaskiga nyheter från Cloetta

Jobbet att provsmaka känns helt okej!!

Jobbet att provsmaka känns helt okej!!

Vilken blir din favorit?

Vilken blir din favorit?

Hösten är här och som ett brev på posten kommer såklart en kraftig höstförkylning som slagit ut hela familjen. Men inte bara förkylningen kom som ett brev på posten. Som sig bör damp även smaskiga nyheter från Cloetta ner i brevlådan. En god tradition jag gärna håller på.

Polly Super Crunchy

Polly Super Crunchy

Polly Super Crunchy – Polly i en krispig version. Det skumfyllda innehållet är utbytt mot lätt saltade vetepuffar omgivet av mjölkchoklad. Helt galet goda! Älskade det krispiga innehållet i kombination med den goda chokladen. Men hur god den än är, är det definitivt inte en Polly. Polly är chokladöverdraget skum i olika smaker. Det här är istället Pollys okända kusin Molly.

Nutisal Super Berry Mix

Nutisal Super Berry Mix

Nutisal Super Berry Mix – En naturell nötmix med olika så kallade superbär. Mixen innehåller jordnötter, valnötter, mandlar, cashewnötter, mullbär, physalis, pumpafrön och gojibär. Inget tillsatt salt eller socker. Det här var en riktig höjdare. Älskar kombon salt och sött, krispigt och mjukt. Perfekt när man behöver fylla på med energi efter tex ett träningspass eller som del av ett mellanmål.

Gott & Blandat 30% mindre socker

Gott & Blandat 30% mindre socker

Gott & Blandat Original 30% mindre socker och Gott & Blandat Supersur 30% mindre socker – En del av sockret har ersatts med fiber (oh my, gulp…) men både smak och konsistens är samma som den de vanliga har. Jag gillar G & B, både original och supersur (okej – i original gillar jag inte sötlakritsen, de gula och de orangea) och 30% mindre socker är välkommet, även om jag utövar principen ska det vara så ska det vara!

Malaco Lakrits & Hallon

Malaco Lakrits & Hallon

Malaco Lakrits & Hallon – Sötlakritsen från G & B Original finns nu i egen påse tillsammans med godisbitar av hallon. Jag gillar inte sötlakritsen i G & B Original, som jag nämnde ovan. De med smak av hallon var inte heller något utöver det vanliga. Borde haft mer hallonsmak och mjukare konsistens.

Crazy Face Cool

Crazy Face Cool

Crazy Face Cool – Som vanligt två olika smaker i en och samma påse, Slushy raspberry och Frosty watermelon. Både hallon och vattenmelon smakade jättegott och det sura pulvret inuti sätter verkligen pricken över i.

Finns i butik från vecka 38.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.