Tjäna egna pengar

Idag lärde sig barnen hur man kan tjäna egna pengar. Vi åkte till hemliga-hallonstället, de fick själva plocka hallon (lite hjälp från mig på slutet) och ställde sig sedan och sålde hallonen framför vårt hus. 10 kr burken. Ett fynd, utanför Ikea tog de 29 kr för ungefär samma mängd.

Försäljningen gick trögt (dvs ingen gick eller for förbi alls i princip). Tillslut ringde de på hos ett par grannar som självklart köpte. 30 kr fick de ihop. Eventuellt fortsätter försäljningen imorgon då jag ’donerade’ en del av de hallon jag själv plockade.

Skam den som ger sig!

20120801-161744.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.