Träning i helgen

Tyvärr blev det ingen skidåkning för oss i lördags. Vi hade ordnat barnvakt så det var inget sånt som hindrade oss. Däremot läste vi på http://www.skidspår.se/ att skidspåren som är nära där vi bor inte är i vidare bra skick. Det har varit kallt länge, men det har inte kommit någon snö och de spår som finns är uppåkta och isiga. Istället gick vi ut och lekte med Gustaf i snön i lördags medan Filippa var på julgransplundring hos en kompis. Det fick bli lördagens motion.

I dag på söndagsmorgonen tog jag och Mattias varsin joggingtur. Jag sprang i 52 minuter. Det var ganska jobbigt för det var oerhört moddigt på vissa gator och på dessa ställen kändes det som om man sprang på en tjock matta. Mattias gick ut efter mig och sprang trappintervaller.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *