Träningskläder från Dagny Day

Träningskläder från Dagny Day

Träningskläder från Dagny Day

Älskar dessa träningskläder av märket BodyLanguage.

Älskar dessa träningskläder av märket BodyLanguage.

Jag älskar athlesiure-modet som råder just nu. Träningskläder som är så sköna och snygga att de fungerar lika bra till träning, på jobbet och fritiden. För ett tag sedan fick jag upp ögonen för Dagny Days webshop och föll pladask för allt snyggt. De har det senaste inom premium athleisure- och träningskläder för kvinnor från världsledande varumärken som namn som Beyond Yoga, BodyLanguage, Blanc Noir, Koral, Lanston Sport.

Altanträning med gummiband och kettlebells.

Altanträning med gummiband och kettlebells.

Gummiband är bra träning!

Gummiband är bra träning!

Dagny Day har sitt fokus på kvalitet, funktion och stil och deras kläder är designade för att bäras ifrån gym-till-street för att underlätta en aktiv livsstil. Det blev därför en självklarhet för mig att införskaffa träningskläder från Dagny Day.

Tur jag har sköna och bekväma kläder på mig!

Tur jag har sköna och bekväma kläder på mig!

Jag har många favoritmärken när det kommer till athleisure. En av dessa är just BodyLanguage som jag upptäckte första gången för 1.5 år sedan. I min träningsgarderob hittar vi bland annat Zoe Legging Blossom, Natalia Hoodie, Scrunchy Legging Vipe och träningslinnet Muscle Tank. De är supermjuka, sköna och så snygga att de fungerar både till träning och till vardags! Nu kände jag att det var dags att uppgradera min träningsgarderob med mer från BodyLanguage. Jag slog till på Demi Capri-tights och den perfekt matchande sport-bhn Sportswear Twist Top. Jag vill också ha något skönt att dra över axlarna och bestämde mig för den helt underbara Raquel Wrap-around tröjan. Den kommer jag att bo i till både träning, vardags och fest.

Stretch mår kroppen bra av!

Stretch mår kroppen bra av!

Färdigtränad och klar!

Färdigtränad och klar!

Just nu funderar jag på vad jag vill ha nästa gång jag beställer. Jag funderar tex på ett par långa leggings från Lanston Sport och/eller Beyond Yoga, Cocoon Pullover och/eller Babe Pullover från Beyond Yoga. Får helt enkelt suga på karamellen och njuta av de jag har så länge!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *