Kladdigt värre

Jag tycker alltid det är svårt att komma på vad vi ska äta till middag just på fredagar. Det blir ofta hämtmat, tacos eller hemgjorda hamburgare. Är det någon som har tips på trevliga, barnvänliga fredagsmiddagar tas det tacksamt emot!

Kladdig fredagsmiddagTill middag igår blev det en efterlängtad maträtt som vi ofta åt förut men nu inte ätit på länge. Färdiglagade Barbecue Spare Ribs (kamben marinerade i BBQ-sås) med pommes stripes och färgglad sallad. Barnen älskar när det är tillåtet att äta med fingrarna och att äta ribs utan att använda fingrarna är i princip omöjligt. Det är slafsigt och man blir kladdig men det är fantastiskt gott! Nu får det inte dröja lika länge tills nästa gång vi kladdar på fredagar!

Underbart färggrann tillbehörssallad

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *