Tunnknäcke med bär och rotfrukter

Tunnknäcke med bär och rotfrukter

En korg full med godsaker från Leksands Knäckebröd

För inte så länge sedan lanserade Leksands Knäckebröd sitt första knäcke bakat på 100% KRAV-märkt svenskt ekologiskt rågmjöl. En riktigt hit om ni frågar mig. Nu kommer ytterligare en nyhet, Tunnknäcke med bär och rotfrukter i Tre Kullors sortiment. Smakerna är Blåbär & kanel respektive Morot & röda linser.

Tunnknäcke med bär och rotfrukter

Tunnknäcke med bär och rotfrukter

De nya tunnknäckebröden är bakade utan onödiga tillsatser. De har låg sockerhalt och ingredienser som ger gott skydd och stärker hälsan. Blåbär och morötter är till exempel fulla med antioxidanter. Detta medan kanel främjar nivån på blodsockret och linser innehåller protein och fibrer och mättar bra.

Försvinnande goda tunnknäcken!

Försvinnande goda tunnknäcken!

Fungerar lika bra till frukost, mellis, lunch eller kvällsfika.

Fungerar lika bra till frukost, mellis, lunch eller kvällsfika.

Tunnknäcket gör gott men det viktigaste är väl att de smakar gott? Och det kan jag garantera att de gör. Supergoda till och med. Försvinnande goda! Blåbär & kanel är lite sötare och passar toppen precis som de är till halv tre-fikat. Morot & röda linser är mer matigt och passar till en god soppa. Båda sorterna är perfekta att servera till goda ostar och frukt på en klassisk ostbricka. Varför inte ta med ett par paket tunnknäcke på en tur ute i naturen nu under sportlovet?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Bella skriver:

    Vad gott det ser ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *