Världens hetaste mjukost

Oväntat olagom innehåll - Världens hetaste mjukost.

Oväntat olagom innehåll – Världens hetaste mjukost.

Visst blir man nyfiken?!

Visst blir man nyfiken?!

I veckan anlände det hetaste, och fyndigaste budet jag någonsin fått (produktprov). Ett stort brunt paket med texten VARNING! Innehållet är oväntat olagom. En sådan varningstext får helt motsatt effekt. Man vill ju bara slita upp det! Så nyfiken! I paketet låg världens hetaste mjukost – Kavli Hot Mjukost. Tur att det medföljde en brandsläckare för att släcka elden som kommer spruta ur våra munnar när vi äter dessa, haha!

Fyndigt bud!

Fyndigt bud!

Kavli Hot Mjukost.

Kavli Hot Mjukost.

Kavli vänder bokstavligt talat upp och ner på sin mjuka tubost och lanserar det nya konceptet Kavli Hot Mjukost. Den kommer i tre smaker – Hot Jalapeño, Smokey Chipotle och Spicy Guajillo. Osten passar till allt från wraps, toast, hamburgare, som sås till grillat eller dippsås till pommes och grönsaker. Förutom att de har brett användningsområde tycker jag att det är riktigt bra att förpackningen är upp- och nervänd och kan stå upp. Dessutom kräver de inte kyla och har lång hållbarhet. Helt perfekt för oss som spenderar mycket tid på båten (eller er i sommarstugor) och har ont om plats i den trånga kylen.

Osten är perfekt att lägga på tex en grillad hamburgare.

Osten är perfekt att lägga på tex en grillad hamburgare.

Jag älskar het mat och dessa ostar kommer passa mig perfekt! Resten av familjen får nog vara lite försiktiga. Självklart följer tuberna med på helgens båtfärd.

 Hot Jalapeño, Smokey Chipotle och Spicy Guajillo.

Hot Jalapeño, Smokey Chipotle och Spicy Guajillo.

Jalapeño är en het och frisk chili, smakar lite som grön paprika men har mycket hetta. Passar till tex steak sandwich. Chipotle har en rökig ton och passar till tex kött eller som topping på en hamburgare. Guajillo har pepprigt chilisting, toner av syrliga röda bär och örtigheten i grönt te samt sötma från tomat. Passar tex som grönsaksdipp, på quesedillas och i wraps.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. yalonda skriver:

    Where can I purchase the spicy cheese?

  2. yalonda skriver:

    Where can I purchase the spicy cheese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *