Vi vänder blad

God fortsättning på det nya året!Så är det första dagen på det nya året. Tänk att vi redan skriver 2015. Tiden går snabbt när man har kul. I dagsläget har jag egentligen ingen aning vad som kommer att ske under året. Vi har inga direkta planer, varken privat, jobbmässigt eller med bloggen. Det är precis som ett oskrivet blad som väntar på att fyllas. Jag hoppas att året kommer att fyllas med mycket glädje, skratt och välmående.

Vad gäller bloggen hoppas jag att ni är fler som hittar hit och att ni uppskattar det jag skriver. Jag ska jobba hårt på att ge er meningsfulla inlägg om hälsa, kost och recept, träning, vardag, böcker, filmer, resor, tävlingar och mycket mer. Är det något speciellt ni vill läsa om så tipsa gärna i kommentarsfältet.

Med detta vill jag önska er en god fortsättning på det nya året!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.