Estrellas nya sommarchips

Just nu råder EM-feber. Visserligen går det inte särskilt bra för Sverige men hoppet är det sista som lämnar oss. I morgon klockan 21 avgörs det. Sverige-Belgien, spännande! Vi har handlat hem Estrellas nya sommarchips som vi ska äta under matchen. Vi är riktigt laddade! Det kommer att bli nervpirrande 90 minuter.

Estrellas nya sommarchips

Estrellas nya sommarchips

Lagom till semestern släpper Estrella två nya sommarsmaker, Limited Edition, på chips. De nya sorterna är Aiolichips och Bearnaise- och chilichips. Klassiskt svenska grillsåssmaker med andra ord. Passar de till pommes/klyftpotatis/hasselback etc fungerar de såklart även utmärkt som smak på chips. Båda sorterna är grovräfflade. Ailoi har en lagom stark och riktigt fin smak vitlök. Jag älskar lökchips och dessa passar mig alldeles utmärkt, mycket goda! Bearnaisechipsen är något mildare även om den har en viss touch av chili. Det är ingen jättekraftig smak av bearnaisesås men helt lagom för att jag ska tycka att den är helt okej. Den mest barnvänliga av de två sommarsmakerna.

Sommarsmakerna finns just nu bara att köpa på Hemmakväll men kommer i övrig handel från 27 juni.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *