Waka, waka, woka, woka!

Inspirationen till kvällens middag kom med veckomenyn jag får på mailen varje vecka från Allt om mat. Kycklingwok med nudlar. Jag prenumenerar på veckomenyer på mailen från Tasteline, Allt om mat och recept.nu. Alltid finns det någon insipiration man kan få. Många recept återkommer men det är bara bra för ofta läser jag recept, tänker att detta ska jag laga och sen faller det helt i glömska.

Åter till woken. Som vanligt behöver man modifiera recepten en del så de passar den egna familjen. Vi vill ha mycket mer kyckling och mer grönsaker. Jag använde mig av en färdig påse wokgrönsaker, strimlad vitkål och skuren lök. Jag minskade en hel del på mängden nudlar som annars tar över rätten helt. I övrigt följde jag receptet. Resultatet blev en mycket god och mättande wok. Mattias tyckte dock den hade lite för stark sojasmak och han tycker egentligen inte heller om soja som produkt. Han fick ta keso på woken för att mildra smaken lite.

Efter woken blev det självklart en varsin semla till efterrätt. Så, två stycken får räcka för ett tag framöver 🙂 ! Nu har jag mättat mitt semmelbehov!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.