42-års presenter

I tisdags fyllde jag som jag tidigare berättat om år. Jag fick riktigt fantastiska presenter.

De första presenterna fick jag hemma redan i söndags då jag firades hemma av min sida av släkten. Av mamma och pappa fick jag pengar och av min syster en fin orkidé.

Tårta och presenter

Uppe i Östersund var det presentutdelning vid tårtkalaset jag ställde till med. Av svägerskorna och svärföräldrarna fick jag presentkort på glas från Storsjöhyttan. Det har blivit en tradition att jag får detta och jag blir lika glad varje gång.

Av Mattias och barnen fick jag dels ett presentkort på en cityweekend tillsammans med Mattias till någon valfri, trevlig storstad. Var och när återstår det att komma överens om. Är det någon som har något tips på stad är det alltid välkommet! Dels fick jag en helkväll, också tillsammans med Mattias, som inleds med Standup-paddling vid Kungsholms strand och avslutas med god köttmiddag på Rolfs kök. Jag har länge velat testa SUP-paddling. Det låter både kul och utmanande så det är toppen att det äntligen kommer att bli av. Barnvakt någon?!

Vilka toppenpresenter! Jag blev verkligen jätteglad!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.