Äntligen!

Äntligen Havre Sandwich från Pågen

Äntligen finns det äntligen ett nyttigare ljust bröd Äntligen på marknaden. Som jag skrev häromdagen har Brödföretaget Pågen precis släppt sina vårnyheter och Äntligen Havre Sandwich är en av dessa. Som medlem i Pågens brödpanel har jag fått hem nyheterna för att testa och detta bröd blev först ut.

En god helgfrukost med nytt bröd

Äntligen Havre Sandwich är ett ljust bröd med fullkorn och fiber. Faktiskt hela 25% fullkorn och 7% fiber. Det är inte så pjåkigt för ett ljust bröd. Brödet är mjukt och saftigt och i lagom storlek. Sådant här bröd kan lätt bli lite svampigt men det tycker jag inte det här var. Smaken var god och lite söt, ungefär som vilket ljust bröd som helst. Sammanfattningsvis ett bröd som är lättätet och passar hela familjen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *