Bakmixers från Kungsörnen

Jag bakar ganska mycket bröd och tycker det är kul att baka bröd. På sistone, under våren och sommaren, har dock orken och inspirationen varit låg och jag har köpt mycket bröd istället. Nu börjar orken och lusten komma tillbaka och jag är på jakt efter goda brödrecept. De goda frallorna jag serverade till Cowboysgrytan i veckan bakade jag igår morse. Det gav oss underbara, nybakade frallor på lördagsmorgonen och det i ett litet kick. Bröden är så snabb- och lättbakade!

Men hur var det nu igen…? Jo, bakmixers är en smart genväg till nybakat bröd men inte riktigt min melodi. Kanske vill Kungsörnen omvända mig?! Jag tackar och bockar för fem paket med bakmixers för Kalljästa frallor 🙂 Fyra paket Frukostfrallor med råg (dessa har jag dock faktiskt inte testat) och ett paket med Frukostfrallor med havre. Det är bara att kavla upp armarna och baka helt enkelt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *