KATASTROF!!!

Tre stora burkar med kakor blev resultatet.Hur kunde detta hända? Jag har två väldigt ledsna barn hemma just nu… Ni minns väl mina barns glädje över den hemgjorda pepparkaksdegen? Och glädjen att få baka sina egna pepparkakor som dessutom blev så enormt goda och fina. Tre burkar underbart doftande, tunna, krispiga och läckra pepparkakor blev resultatet. Burkarna stod i tryggt förvar på en hylla i ett rum där vi också har tvätt- och torktumlare.

Pepparkakor i krasI helgen körde vi en omgång kläder i tvättmaskinen. Maskinen hamnade ur läge och under centrifugeringen började den vibrera så hela det rummet (och huset) skakade. Oturligt nog trillade två av de tre pepparkaksburkarna ner på golvet och allt blev en enda pepparkakssmulehög. Bara att kasta allt… Barnen var nära på att börja gråta och ville rädda det som räddas kunde. Jag säger dock som Emils pappa Anton i händelsen med den uthällda paltsmeten: det som är förspillt det är förspillt.

Så himla tragiskt....Trösten är dock att vi har en burk kvar att njuta av. Och jag har självklart lovat att vi ska baka en omgång till. De kommer troligen inte gå åt, men för barnen är det viktigt och då är det viktigt och en självklarhet även för mig!

Oerhört tråkigt att det hände, men ingen mening att gråta över spilld mjölk…!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *