Brist på fantasi?

Har jag brist på fantasi eller?! Korv till middag. Idag igen! Brist på fantasi eller bara offer för extrapriser i affären? Vi hade pastarester hemma plus att jag hade köpt hem en ring falukorv för endast 15 kronor (800 g). Eftersom det är torsdag och matlagningen måste gå snabbt då jag (och Filippa) ska iväg med Gustaf på hans gymnastik passade korv och makaroner bra. Stekt falukorv är som jag skrivit flera gånger förut dessutom uppskattat av både oss vuxna och barnen, så varför inte?!

För att få lite variation på det hela piffade jag till det med vita bönor i tomatsås. Kvällens middag blev därmed stekt falukorv med pasta, vita bönor i tomatsås och grönsaker. Senap, ketchup och hamburgerdressing. Smaklig spis!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *