Bryggsegling på hemmaplan

Bryggsegling på hemmaplan

Bryggsegling på hemmaplan

Tre båtar på tre dagar blev det för mig denna långhelg! Skärgårdstur till Fjäderholmarna, Kryssning på Östersjön och sist men inte minst övernattning på vår egen båt. På grund av kraftiga vindar valde vi bryggsegling på hemmaplan, dvs vi la inte ut utan övernattade helt enkelt i marinan där vi har båten.

Mattias fixar med motorn.

Mattias fixar med motorn.

Storfiskaren Gustaf in action!

Storfiskaren Gustaf in action!

Dags att hoppa i plurret!

Dags att hoppa i plurret!

Fantastisk solnedgång.

Fantastisk solnedgång.

Vi gjorde precis samma aktiviteter som om vi hade åkt till vilken annan mysig hamn som helst. Utom starta motorn, haha! Vi har det väldigt mysigt i Stäket där båten ligger. Vädret var kanon. Blå himmel, strålande sol, ca 28 grader varmt men svala sköna vindar (förrädiskt dock då man lätt glömmer hur mycket solen tar). Mattias fixade och donade med båten, vi åkte Stand Up Paddle, Gus fiskade, solade, läste böcker, såg på film, spelade spel, badade, åt god mat, drack gott och bara njöt!

Delikatesser från Rökeriet.

Delikatesser från Rökeriet.

En smaksensation!

En smaksensation!

Jag måste bara berätta om den fantastiska förrätt vi njöt av på båten. Vid vårt besökRökeriet handlade vi med oss rökta räkor och löjrom från förrättsmenyn. Detta delade vi upp mellan oss och la på rostat bröd. ÄLSKAR rökta räkor, ÄLSKAR löjrom. Detta i kombination med iskallt vitt vin (Fanta för barnen) ombord på vår båt blev en magisk upplevelse för både gom och själ. Kan inte med ord beskriva hur gott det var, måste upplevas.

SUP

SUP

Ett helt fantastiskt avslut på en fantastisk helg!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *