Kryssning på Östersjön

Dags för kryssning på Östersjön

Dags för kryssning på Östersjön

Gus i fönstret i hytten.

Gus i fönstret i hytten.

Klassisk pose!

Klassisk pose!

Från en båttur till en annan. Som om den fantastiska lunchen på Rökeriet inte vore nog åkte jag och Gustaf lite senare på kvällen iväg på en efterlängtad kryssning på Östersjön. Gustaf har två kompisar han har hängt ihop med ända sedan första dagen på förskolan. Vi föräldrar har blivit nära vänner och umgås också så ofta vi hinner. Nu hade vi bokat in en klassisk ”Finlandskryssning” så att killarna kunde få hänga tillsammans 23 timmar i sträck. Vi som åkte med var mammorna och ”de tre musketörerna”. Övriga fick snällt stanna hemma.

De tre musketörerna!

De tre musketörerna!

Mammorna!

Mammorna!

Telefoner och kameror fick i princip stanna på rummen. Både för barn och vuxna. Det är viktigt att leva livet här och nu, inte via skärmar. Vi åt gott – hade bokat in middagsbuffé, frukostbuffé och lunchbuffé, badade, hängde i baren/dansgolvet, shoppade i taxfree, lekte i leklandet (javisst, 12-åringar tycker fortfarande bollhav är roligt), njöt av sol och dryck på däck. Typ så! En jättetrevlig resa för oss alla! Det här gör vi om snart igen!

Tre glada, vilda, badare!

Tre glada, vilda, badare!

Gäller att visa sig från sin snygga sida!

Gäller att visa sig från sin snygga sida!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.