Let’s go out and play på Mandel Showroom

Let's go out and play på Mandel Showroom
Let’s go out and play på Mandel Showroom

En återkommande höjdpunkt varje år är pressvisningarna av sport, outdoor och lifestyle. I torsdags gick Let’s go out and play på Mandel Showroom av stapeln, som vanligt på härliga Downtown Camper. Det var på eventet i höstas jag fick kontakt med Winqs sports och dessa pressvisningar är ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och få inspiration.

Smart in the dark
Smart in the dark
Kläder från Bergans
Kläder från Bergans

Utbudet av utställare kändes inte lika fullsmockat som vanligt men mina favoriter från återförsäljaren Granitbiten var som vanligt där och delade glatt med sig av både produkter (kaffetermosen från Hydro Flask är outstanding) och spännande berättelser! De säljer bland annat Hydro Flask, energitillskott från Chimpanzee, strumpor från Therm och Smartwool, dunprodukter från Rab, liggunderlag från Therm-a-rest. Pratade också en hel del med Smart in the dark med sina reflexaccessoarer. Jag har varit kund sedan länge och har både mössa och vristarmband. Bergans fanns på plats och deras outdoor-kläder är så mycket jag. Skulle verkligen kunna göra plats för fler Bergansplagg i min garderob! Emma V. Larsson finns på plats med sin nya bok: ”TILL FOTS: Stora boken om vandring”. Tyvärr var hon tillfälligt på språng när jag var där, men boken verkade matnyttig och intressant och jag skulle vilja ha ett recensionsex.

Emma V. Larsson finns på plats med sin nya bok: "TILL FOTS: Stora boken om vandring"
Emma V. Larsson finns på plats med sin nya bok: ”TILL FOTS: Stora boken om vandring”
Hydro Flask
Hydro Flask
Therm-a-rest
Therm-a-rest

Nu ligger sommaren och hösten framför oss och då finns det verkligen tid och möjlighet för mycket härliga outdoor-aktiviteter! Själv kommer jag vara ute med båten i Stockholms skärgård i sommar. Kanske ses vi?!

Inspiration till max!
Inspiration till max!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *