Way Out Halloumi på Max

Lansering av Way Out Halloumi på Max

Lansering av Way Out Halloumi på Max

Premiärlejon på blåa mattan!

Premiärlejon på blåa mattan!

Så var det åter dags för en ny kampanjburgare på Max Hamburgare. Vi har under våren njutit av Grand Deluxe Umami och BBQ Halloumi. Idag lanseras kampanjburgaren med inspiration från Way Out West – Grand Deluxe Way Out Halloumi på Max.

Älskar att menyn ständigt förnyas och förbättras på Max.

Älskar att menyn ständigt förnyas och förbättras på Max.

Dags att premiäräta den nya kampanjburgaren på Max.

Dags att premiäräta den nya kampanjburgaren på Max.

Grand Deluxe Way Out Halloumi är en halloumiburgare speciellt framtagen för Way Out West men som nu också gör gästspel på alla fysiska Max-restauranger. Den innehåller dubbel halloumi, chilibearnaise, BBQ-sås, jalapeño, rödlök, tomat och krispig sallad. Alla tummar upp från mig och familjen (Gustaf som vägrar grönsaker fick en specialare med enbart halloumi och originaldressing)! Supergod!

Alla tummar upp för Grand Deluxe Way Out Halloumi!

Alla tummar upp för Grand Deluxe Way Out Halloumi!

Det enda som drar ner betyget är att burgaren innehåller på tok för många jalapeños. Det blir dels för starkt, dels för dominant och tar över alla smaker. Men det är enkelt ordnat. Plocka bara bort de du inte vill ha eller be om att få en burgare utan jalapeños. Burgaren serveras i ett sesambröd. Jag föredrar Friscobrödet, men det kan man också enkelt byta till om man säger till i kassan. Hos Max är inget omöjligt!!

Precis som förra året kommer Max att bygga upp en fullskalig restaurang under festivalen Way Out West i sommar. Förutom denna limited edition-burgare kommer de även att erbjuda den populära Greenfamiljen under festivalen. Dessutom bjuder de på en del överraskningar. Missa inte detta!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *