Chicken satay

Jag saknar att vi inte åkte på semester till Thailand i år. Vi valde ju att testa Egypten nu i november/december istället. Vi hade det underbart och det var fantastiskt på alla sätt och vis i Egypten men det var ju inte Thailand när allt kommer omkring. Det är något magiskt med Thailand. Maten, människorna, miljön, gästfriheten, shoppingen, vädret, ja allt i Thailand är något utöver det vanliga.

Ikväll fick vi i alla fall lite grann av Thailandskänslan tillbaka genom middagen jag lagade. Det blev chicken satay (kycklingspett marinerade i en sataysås) med jordnötssås och quinoa samt grönsaker (jag hade en burk köpt rödkålssallad kvar från julen i kylen – god men inte alls som hemgjord, innehåller dessutom mängder med socker jämfört med den hemgjorda). Såsen är fantastisk, testa själva! Kycklingen supergod den med.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *