Cykelutflykt med familjen

Cykelutflykt med familjen till JärvafältetI lördags var vi iväg till en cykelaffär hela familjen. Mattias var ute efter en ny cykel och hittade en snygg cyclocross (kombinerar de snabba egenskaperna från landsvägscyklarna med framkomligheten till en MTB) som han efter visst pepp från mig slog till och köpte.

Min cykel

Självklart skulle den invigas så snart som möjligt. På söndagen i 30 graders värme och stekande sol gav vi oss ut hela familjen på en cykelutflykt till Järvafältet. Jag körde på min hybrid Nishiki Ultra Pro cykel som jag köpte 2010. Grymt skön och härlig cykel som jag är så nöjd med. Nu till hösten tänkte jag försöka cykla till jobbet någon dag i veckan. Jag har en bit att åka så kanske jag cyklar dit och pendlar hem en dag, och tvärt om en annan dag.

Jag tycker att cykelutflykten var jättemysig. Det var dock väldigt jobbigt för barnen som dels inte är vana att cykla på skogsvägar, dels påverkades mycket av värmen. De uppskattade inte cykelturen lika mycket som jag och Mattias (det var mest gnäll om jag ska vara ärlig). 45 minuter var vi ute i alla fall. När vi kom hem svalkade sig Mattias en stund och gav sig sedan ut på en motionsrunda på sin cykel. Varmt men kul var hans sammanfattning!

Kul att göra något tillsammans hela familjen. Det här får vi göra om, men när det är lite svalare.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.