Den ekologiska osten Hova

Den ekologiska osten Hova från Arla

Den ekologiska osten Hova från Arla

Som medlem i Buzzador får man då och då testa nya produkter. Nu har jag och familjen testat den ekologiska osten Hova från Arla. Det är en ekologisk mild ost som både i smak och förpackningsstorlek med modell större ska passa hela familjen. Osten är grynpipig som det kallas med många små hål, som prästost och västerbottenost till exempel har. Osten har mild smak men är ändå inte smaklös. Vi äter vanligt vis mer starka, smakrika ostar men den här osten har ändå viss smak och karaktär och passar utmärkt som omväxling. Men att jag föredrar ost med mer drag i är inget jag sticker under stol med.

Mild men ändå smakrik ost som passar hela familjen

Mild men ändå smakrik ost som passar hela familjen

Perfekt på en god limpmacka med ett glas varm oboy till! Har ni snö kvar så passa på att gå på tur och ta med er detta till matsäck – mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Eva skriver:

  Hej,
  får jag fråga var du hittade osten någonstans? Jag bor också i Stockholm och ska buzza och har förgäves letat på Ica, Coop och Hemköp.
  vänliga hälsningar
  Eva

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Hej, Jag letade också överallt men till slut dök den upp på min Ica Maxi Barkarby 🙂

 3. Eva skriver:

  Aha, tack för svar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *