Det tar sig

Ni minns väl att jag fick hem en pluggbox och olika fröer för ett tag sedan? Jag har aldrig försått förut, men jag gjorde ett försök att plantera aubergine, tomat, paprika och chili i min pluggbox. Det var oerhört pilligt då fröna var så små och mina fingrar och händer så stora och klumpiga, jag lyckades inte packa jorden tillräckligt hårt till en början utan fyllde på mer under tiden och när jag skulle vattna flöt allt bara samman. Misslyckande stod skrivet i min panna.

Det tar sig!

Det tar sig!

Men vet ni?! Nu har det börjat komma upp lite grönt. Vad det är och om projektet lyckas återstår att se, men det är ju ett steg på vägen! Kanske har jag lite gröna fingrar trots allt?!?!

Vad är egentligen vad?

Vad är egentligen vad?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *