Dryck med naturliga vitaminer och mineraler – Birk Björkvatten

Det har verkligen varit en tropisk värme här i Stockholm under ganska lång tid nu. Temperaturen har konstant legat runt 30-strecket och luftfuktigheten måste vara skyhög. Vi kör ACn för fullt hemma hos oss för att de värmekänsliga i hushållet ska stå ut. Själv klara jag värmen ganska bra. Att fylla på med vätska är superviktigt i väderlekar som denna. Det går åt mycket vatten, saft och läsk hemma hos oss må jag säga.

Det finns betydligt nyttiga drickor än saft och läsk som vi dricker mycket av (att vi dessutom häller i oss Fun Light och Light-läsk är om möjligt ännu sämre). Jag köpte hem naturligt naturellt kokosvatten från Bodystore som både är nyttigt, gott och svalkar riktigt bra. Jag köpte även hem Birk Björkvatten som jag aldrig testat tidigare men läst om på andra bloggar.

Birk Björkvatten

Birk Björkvatten är en ekologisk och naturlig energidryck utan tillsatt socker (får sin sötma från björken) som finns i fem smaker: Fläder, Original, Hallon, Blåbär och Ingefära/Lime. Jag köpte hem en Blåbär.

Drycken är gjord på björksav som kommer ifrån björkar i Finland. Den sötas sedan med xyitol och späds med vatten.

Jag köpte som sagt hem en i smaken blåbär. Den smakade som smaksatt vatten helt enkelt, fast sötare och godare! Det blev ännu bättre med isbitar samt frysta blåbär i. Vill man ha kolsyra är det bara att hälla i lite naturellt bubbelvatten.

Perfekt för både barn och vuxna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *