Eau de Gateau

När jag först fick pressmeddelandet trodde jag det var ett aprilskämt. Men nej, det var oktober och avsändaren seriös och namn jag kände till sedan tidigare. Det här är istället en sk snackis som garanterat sätter sig i folks medvetande då hela grejen är så absurd och galet kul. Bageriet Gateau har skapat parfymen Eau de Gateau med en doft av nygräddat bröd!

Eau de Gateau

Eau de Gateau

Frankrike är som alla vet det främsta landet när det gäller parfymframställning. Eftersom Gateau är ett franskt hantverksbageri så tyckte de att parfym passar bra in i konceptet, att den dessutom har en doft av signaturbrödet Grand Blanc kändes ännu mer passande.

”Doften av bröd har en direkt koppling till minnen, de kan väcka gamla minnen till liv eller skapa nya. Nybakat bröd är oemotståndligt och en doft vi bagare möter varje dag. Vi lanserar en parfym för att sprida lite härlig stämning och doften av det bästa vi vet, nygräddat, stenugnsbakat bröd”, säger Gateaus chefsbagare Martin Nilsson.

Eau de Gateau har tagits fram i en begränsad upplaga som provkollektion. Jag kommer få hem en flaska för prov och det ska bli väldigt spännande att testa denna på pappret mycket annorlunda parfym!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.