Fräsch och god sushi

Sushi från Arigato

Vissa dagar är bara bättre än andra! Gårdagen var en riktigt bra dag, i alla fall rent matmässigt. Till lunch blev det helt oväntat pizza och på kvällen köpte vi hem sushi till middag. Jag köpte den på Arigato på Vasagatan och den avnjöts i soffan hemma framför ett avsnitt av Breaking Bad.

Jag köpte en varsin misosoppa och varsin blandad 15-bitars till mig och Mattias (barnen lekte och åt middag hos några kompisar). God soppa och riktigt god och fin sushi som såklart gjordes efter beställning. Jag orkade inte riktigt alla, men nästan! Extra mysigt att äta mat framför tv:n i lugn och ro.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *