Ekologisk smulpajsmix från Urtekram

Ekologisk smulpajsmix från Urtekram

Ekologisk smulpajsmix från Urtekram

Jag försöker handla så mycket ekologiska varor som möjligt. Både för hälsan och miljöns skull. Ett av mina favoritmärken är Urtekram. Jag gillar det breda sortimentet som sträcker sig från hudvård, torkad frukt, pasta till kryddor. Allt är ekologiskt och håller mycket bra kvalitet och pris. Nu kommer en nyhet som är extra bra för oss stressade heltidsarbetande barnföräldrar. Passar självklart lika bra för alla som gillar att ta kloka genvägar i köket. Nyheten är ekologisk smulpajsmix från Urtekram.

Perfekt att ta till när man snabbt vill slänga ihop en god paj.

Perfekt att ta till när man snabbt vill slänga ihop en god paj.

Smulpaj är en av mina fika-favoriter. Med smulpajsmixen från Urtekram kommer det gå extra snabbt och lätt att svänga ihop en god paj. Mixen kommer i två smaker, kanel och kokosnöt. Det enda man behöver tillsätta är smör och frukt, sedan är din paj klar! Vill du göra pajen lika god men mer hälsosam ersätter du bara smöret mot kokosolja. Det fungerar med äpplen eller någon annan god frukt eller goda bär. Smulpajsmixen består bland annat av havregryn mixat med kokos- och mandelmjöl samt passande kryddor.

Varför inte servera en nyttig vaniljsås till pajen?!

Varför inte servera en nyttig vaniljsås till pajen?!

En god vaniljsås, vaniljkräm eller vaniljvisp till paj är en självklarhet. Vill man ta en nyttig genväg kan man använda Hälsovispen från Hälsotreats som jag köpt hem. Hälsovispen är rik på protein och utan tillsatt socker. Perfekt lite mer till vardags!

Jag har varken hunnit testa smulpajsmix eller hälsovisp ännu, men känner jag mig själv dröjer inte länge förens det blir pajkalas hemma hos mig.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Gillar också utekram och väljer eko :). Kanske ska testa dessa ovan för dessa tycks jag ha missat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *